top of page

임대인 세무지식 퀴즈 (Income Tax Quiz for Landlords)

저는 2013년도부터 부동산투자를 했고, 레지덴셜 임대 및 플립과 관련된 컨설팅을 하고 있습니다. 그리고 세무사로서 임대인을 위한 세무세미나를 하면, 항상 가장 먼저 임대인의 세무지식을 묻는 퀴즈로 시작합니다. 한번 도전해 보실래요? 정답은 제일 아래에 있습니다. 10문제 다 맞추시면 엄지척!


1. Mortgage payments for a rental are:

a. Not deductible

b. Partially deductible

c. Deductible in full

d. A form of criminal extortion

2. Rent unpaid by the tenant is:

a. Not deductible

b. Deductible as “bad debt”

c. Deductible as “rent”, with “-“ sign

d. Deductible as “entertainment”

3. Depreciation is:

a. A “free” extra deduction for landlords

b. Optional, you don’t have to use it

c. “Returned” when you sell the property

d. A serious medical condition

4. Depreciation starts:

a. On the day of closing

b. On the day of “ready for rent”

c. On the day 1st lease is signed

d. On the day 1st tenant moves in

5. Cost of a new roof is deducted:

a. Immediately as “repairs”

b. Immediately as “advertising”

c. Through 5-year depreciation

d. Through 27.5/39-year depreciation

6. Cost of your own labor is:

a. Never deductible

b. Depreciated over 27.5/39 years

c. Deductible in full, as “wages”

d. Deductible in full, as “other”

7. New dishwasher can be deducted:

a. In full, as “repairs”

b. In full, as “section 179” depreciation

c. Over 5 years

d. Over 27.5 years

8. Receipt or other proof is required:

a. For entertainment & travel expenses

b. Only for expenses paid in cash

c. Only for major (over $250) expenses

d. For all business expenses

9. Closing costs are deductible:

a. Never

b. In small amounts, over many years

c. Up to the amount of cash at closing

d. In full, in the year of closing

10. Initial rehab of a foreclosure property:

a. Always deductible in full, as “repairs”

b. Part repairs, part depreciable improvements

c. Must be slowly depreciated

d. Is a popular Mardi Gras activity


Office 704-778-2309



정답: 1B, 2A, 3C, 4B, 5D, 6A, 7C, 8A, 9B, 10C



Hozzászólások


bottom of page